Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlet
Belső terület 31 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2008
Épület szintje 4
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
Budapesten a VIII. kerületben, a Corvin negyed közelében, a körúttól két sarokra, a rehabilitációs városrészben, frekventált helyen, a Futó utca NAP utca sarkán, 2008-ban épült, új építésű társasház földszintjén, utcafrontról közvetlenül megközelíthető, saját kirakattal rendelkező 31 mn-s, kitűnő állapotú üzlethelyiség eladó. A tulajdonos egy barátságos kis látványcukrászdát alakított ki, melyet a legmodernebb a HACCP-nek megfelelő korszerű csúcs kategóriás gépekkel, és saválló lemezzel bevont pultokkal alakított ki. A cukrászda berendezése is a vételár részét képezik. A betérő vendégek szívesen időztek el, egy finom kávé, vagy házi készítésű limonádé mellet elfogyasztott süteményükkel, mivel a helyiséget kellemesen belengte a frissen készülő édességek illata. A tulajdonos csakis családban történt változások miatt válik meg ettől a gondos tervek által megálmodott kis „ékszerdoboztól”.
Az ingatlanban egy nagy helység található, mely az eladó pulttal elszeparált látványkonyhából, és üzlettérből áll. Mögötte helyezkedik el a személyzet részére kialakított öltöző Wc-vel.Jobbra a sarokban található a mellékhelyiség. Az üzlet rendelkezik engedéllyel az önkormányzattól, 2-3 asztallal kialakított terasz használatára az utcán.
Vásárlás esetén, egy azonnal működtethető vállalkozás indítására alkalmas létesítményhez juthat az új tulajdonos. A társasház homlokzatára megengedett a cégtábla kihelyezése.
Ha más profilra keres valaki egy kitűnő helyen található üzlethelyiséget, akkor is jó szívvel tudom ajánlani. Kiválóan alkalmas kisebb iroda, rendelő, szépészeti szalon kialakítására is.
Fenntartási költsége alacsony. Közös költsége: 12.000 Ft, mely a fűtést is magába foglalja.

Ár

Irányár 36 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda
Név Kárpáti Csaba
Telefon +36 30 959 2254, 06 93 314 Mutasd
Email info@ Mutasd
csak nálunk