Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 92 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2019
Épület szintje 3
Energetika aa: 61%–80% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb
Lift van
Erkély 19 m²
Kilátás udvarra,
Nagykanizsán a belvároshoz közel, 2 emeleti, lakáson belül kétszintes, összesen 92.49 m2 - es lakótér + 3 db, összesen 19.2 m2 erkély, amerikai konyha + 3 szobás, új építésű lakás, 2020 - as átadással eladó.
Az ingatlanba a 2. emeleti 33.44 m2 - es lakrészen keresztül érkezünk, helyiségei: előtér, amerikai konyha, lépcső, tároló, wc, erkély (4.81 m2).
Tetőtér: 59 m2, 3 szoba, közlekedő, tároló, fürdőszoba + wc, 2 db erkély (9.41 m2 + 4.8 m2)
A belváros közelsége miatt ideális választás családosoknak, egyedülállóknak, egyetemistáknak.
A társasház lakásai okos eszközről irányítható otthon-automatizálási rendszerrel ellátottak, ezáltal lehetővé válik az elektromos hálózat, fűtés, klíma, árnyékolástechnika és a biztonsági rendszer távoli vezérlése. Ezzel a 21. századi felszereltséggel az otthonok kényelmesebbek, biztonságosabbak és energia hatékonyabbak, mint egy hagyományos lakás. A fűtés-hűtési rendszer alkalmazkodik a lakók igényeihez, mobileszközön keresztül irányítható, programozható a lakáshőmérséklet.
A lakásbejárati ajtó esztétikus megjelenésű, az előírásoknak és a MABISZ elvárásoknak megfelelő műanyag ajtó több ponton záródó biztonsági zárral ellátva.
Az ablak és erkélyajtó műanyag, rejtett alumínium redőnytokos.
A padlóburkolat természetes faanyagú parketta vagy laminált padló, mely 5000,- Ft/ m2 értékhatárig a kerámia padlóburkoló a fürdőszobában és a konyhában pedig 8000,- Ft/m2 értékhatárig szabadon választható.
A falakon minden helyiségben fehér diszperziós festés készül.
Az épületen központi fűtés, hűtés és meleg víz ellátó rendszer kerül kialakításra. A lakások minden fogyasztását egyedi mérőkkel lehet mérni. Az épület hőigényét Vissmann Vitodens típusú kondenzációs fali kazán biztosítja. A fűtésre padlófűtési rendszer kerül kialakításra, lakásonkénti szabályozással és hőmennyiség méréssel. Az épület hűtési igényét léghűtéses központi folyadékhűtő biztosítja. A mennyezethűtési rendszer is lakásonkénti szabályozással és méréssel kerül kialakításra. A belső terű helyiségekhez gépi szellőzés készül, időkapcsolású ventilátorral, tető fölé vezetve.
A lépcsőházba történő bejutást kaputelefon rendszer teszi lehetővé.
A napelem a közösségi fogyasztást csökkenti, mely a lift, közösségi világítás, hűtés-fűtés energiaigényét megközelítőleg lefedi.
További információk, a műszaki leírás, részletes alaprajz a lakásról megtekinthető irodánkban.
A lakáshoz a lakóház földszintjén található önálló garázsok közül lehet választani mérettől függően 4,7-5,5 M Ft.
Irodánk az igények és lehetőségek feltérképezését követően a piacon elérhető, legmegfelelőbb hitel konstrukciókat segíti kiválasztani.
Az új ingatlan vásárlása esetén a két gyermeket nevelő családok 2,6 millió forint, három gyermek esetén 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást, valamint a futamidő végéig fix 3 %-os visszatérítendő kamattámogató hitelt, mely 2 gyerek esetén 10 millió forint, 3 gyermek esetén 15 millió forint összegben kaphatnak az új CSOK-kal.
A szükséges dokumentáció összeállításában, a benyújtásban is állunk rendelkezésre, és végigkísérjük a teljes folyamatot.

Ár

Irányár 54,23 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda
Név Kárpáti Csaba
Telefon +36 30 959 2254, 06 93 314 Mutasd
Email info@ Mutasd
CSOK
igényelhető