Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 6886 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Övezeti besorolás FL
Somogybükkösdön az egykori Perczel-kúria díszkertjének közvetlen szomszédságában, festői környezetben eladó egy mindösszesen 6886 m2. területű belterületi telek. Az ingatlan 3 külön helyrajzi szám alatt jegyzett és közvetlenül a község Fő utcája mellett található. Az ingatlanhoz tartozik egy körbekerített fenyőfákkal beültetett terület is.
A zalai megyehatár közelében található Somogybükkösd a porrogi körjegyzőséghez tartozik. Helyzetét meghatározza Csurgó és Nagykanizsa közelsége, mindkét városba autóbusszal lehet eljutni, Csurgó felé a beszédes nevű Hétszergörbe út vezet.
A felújított Perczel kastély 1,8 hektáros fenyőritkaságokkal teli parkja 1985 óta természetvédelmi terület, a belterületi körpanorámás díszkert. A kert fekvése és az ott található fenyőfajok teszik értékessé Somogybükkösd e kis, örökzöldekkel és lombos fafajokkal telepített területét.
A parkban nemcsak fenyőritkaságok, örökzöld bambuszok és gesztenyefa-matuzsálemek találhatók, értékes fafajai: atlanti cédrus, kolorádófenyő, kaukázusi jegenyefenyő, tiszafa, madárberkenye.Ár

Irányár 2,2 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda
Név Kárpáti Csaba
Telefon +36 30 959 2254, 06 93 314 Mutasd
Email info@ Mutasd