Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege mezőgazdasági ingatlan
Telek terület 1063 m²
Komfort komfort nélkül
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: nincs
Energetika nincs
Telek típusa
Övezeti besorolás MG
Lift nincs
Eladó Nagykanizsán, a városközponthoz közel a Szentgyörgyvári hegyen a 4. hegyháton csendes, nyugodt, zöld környezetben, megbízható jó szomszédokkal, könnyen megközelíthető helyen 7 sor gondozott lugas rendszerű szőlővel, ápolt termő gyümölcsfákkal teljesen körbekerített, 1063 m2-es zártkerti ingatlan.
Az ingatlan felső harmadában található egy panorámás kilátással rendelkező, 1970-es évek elején épült, cserép fedésű, kályha fűtéses 21 m2-es téglaépület, amely három helységből (előtér, konyha, szoba) áll.
Az ingatlan alatt egy három helységből álló, száraz 21 m2-es pince található, amely bor, gyümölcs, zöldség, szerszámok tárolására szolgál.
A pince előtt a kétezres évek elején készült 35-40 m2 nagyságú lindab lemezzel borított fedett terasz található, mely kánikula és csapadék esetén is lehetővé teszi a szabadban történő pihenést, vagy adott esetben a munkát. A fedett terasszal egybeépítve található az öntözést és a friss iható vizet biztosító, búvárszivattyúval ellátott kerekes kút.
Az ingatlan mögött a 1990-es évek végén épült műhelyként, faházként, tároló helységekként, udvari wc-ként funkcionáló téglaépületek találhatóak.
Ha csendes, nyugodt, tiszta környezetre vágyik a város közelében, netán saját gyümölcsöt, zöldséget, szőlőt, bort szeretne és az ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívjon bizalommal!


Ár

Eredeti irányár 2,2 millió Ft
Akciós ár 1,25 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda
Név Kárpáti Csaba
Telefon +36 30 959 2254, 06 93 314 Mutasd
Email info@ Mutasd
csak nálunk