Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód tégla
Belső terület 1498 m²
Telek terület 8976 m²
Komfort komfort nélkül
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült 1969
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: utcában
villany: utcában
víz: utcában
Energetika nincs
Művelési ága
Övezeti besorolás KG
Lift van
Nagykanizsa északi részén, az Ipari Park keleti frontján, közvetlenül az Inkubátor ház mellett, a Buda Ernő és a Petőfi utca sarkán, kínálunk eladásra egy 8976 m2 területen fekvő telephely megnevezésű belterületi ingatlant. A területen található egy 660 m2-, valamint egy 838 m2-es tégla épület, közepesen gyenge állapotban. Az egyik felépítmény a valamikori katonai parancsnoki épület, melyben irodák és a szociális helyiségek vannak kialakítva, amelyek hagyományos falazott technológiával készültek. Az épület kettőszintes földszint és emelet, lapostetős kialakítású. Az épület szerkezetileg jó, statikailag masszív, további hasznosítása, korszerűsítése megoldható. Az épületből a közművek kivannak kötve, de minden infrastruktúra rendelkezésre áll a telekhatáron. A területen található másik felépítmény a laktanya volt konyhája és étkezdéje, amit most raktárként és műhelyként hasznosítanak. Állaga közepes, ill. egyes részei gyenge, teljes felújításra szorulnak. Az épület szerkezetileg jó, statikailag masszív, további hasznosítása, korszerűsítése megoldható. Az épület 4,75 méter belmagasságú része jó, közepes állagú, szekcionált, műhelynek kiválóan alkalmas. Az épület kisebb belmagasságú részei sok kisebb helyiségből állnak.
A telephely közlekedő útjai bejárható, jól kialakított rendszerbe kerültek kialakításra. A 8976 m2-es terület körbe kerített.
Övezeti jel: Gksz-2-sz. Részletes övezeti előírások: kereskedelmi, szolgáltató övezet, egyéb ipari övezet. Megengedett legnagyobb beépítés ( % ): 50 %. Megengedett legnagyobb építmény magasság ( m ): 8.0 m.
A telephely egyik előnye a kiváló megközelíthetősége, valamint az M7-es autópálya keleti lehajtójának közelsége. Irányár: 65 Mft.+ Áfa

Ár

Irányár 65 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda
Név Kárpáti Csaba
Telefon +36 30 959 2254, 06 93 314 Mutasd
Email info@ Mutasd