Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 885 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1976
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika :
Terasz 10 m²
Somogy megyében, a Gyékényesi-tó közelében, Zákány településen, rendezett falusi környezetben eladó egy 100 m2-es, egyszintes, jó állapotú, konyha + nappali , továbbá 1 szobás, fedett teraszos, hangulatos, mediterrán jellegű családi ház, hozzá tartozó 885 m2-es, parkosított és ápolt telekkel. A nappali rész mennyezete impozáns, egyedileg összeválogatott, fagerendás megoldású, a konyhapult téglából épített. A tágas fürdőszoba, káddal és zuhanykabinnal felszerelt. Az emeleti galéria rész szerkezetkész, igény esetén beépíthető, a lépcsőfeljáró a zárt előtérben került kialakításra. Az utcafronton található egy külön bejáratú, 14 m2-es üzlet /iroda /, hozzátartozó mellékhelyiséggel. Az ingatlan 1976-ban épült, az akkori kornak megfelelő építési anyagokból, és technikával, de az épületet folyamatosan karbantartották, és újították. A fűtésről cirkó-gázkazán és vegyes tüzeléses kazán gondoskodik, a meleg víz ellátása gáz-kazánról történik. Az udvaron található egy fedett gépkocsibeálló, egy épített, fedett grillező, filagória, műhely. A kertben található növények egyediek és gondosan összeválogatottak.
Az ingatlant nem csak családi házra vágyóknak, hanem nyaralót keresőknek is ajánlom, mert egy olyan csodás környezetben van a ház, ahol minden adott a téli - nyári pihenéshez, kikapcsolódáshoz.
Az ingatlan helyiségei:
Földszint: terasz, előszoba, előtér, konyha + nappali, szoba, fürdőszoba + wc, kazánház.
Melléképület: műhely 30 m2, grillező 10 m2, fedett gépkocsitároló.
Utcafronti üzlethelyiség 15 m2: üzletrész, W c+ mosdó.
Zákány település a Dél-Dunántúl országrészben, Somogy megyében, Horvátország szomszédságában helyezkedik el. Az ingatlantól 2 km-re található a kristálytiszta vízéről híres Gyékényesi tó, mely remek kikapcsolódást adhat a pihenésre vágyóknak, horgászoknak. A legközelebbi városok Csurgó és Nagykanizsa

Ár

Irányár 17.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda
Név Kárpáti Csaba
Telefon +36 30 959 2254, 06 93 314 Mutasd
Email info@ Mutasd
CSOK
igényelhető