Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 2300 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort komfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1927
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Nagykanizsához közel Valkonyán eladó ez az 1927-ben épült, de a 2000-es években felújított 50 nm-es lakóterületű komfortos családi ház. Az ingatlanban a közművek közül víz, villany, csatorna, és internet van. A fűtés fa tüzeléses kályhával megoldott, a melegvíz ellátást villany bojler biztosítja.
A tulajdonos, a belső tér, és a külső homlokzat felújítása során nagy hangsúlyt fektetett az ingatlan eredeti stílusjegyeinek a megőrzésére.
A gyönyörű környezetben található udvar parkosított, kialakítása során ügyeltek arra, hogy a család minden tagja megtalálja feltöltődéshez a megfelelő udvarrészt.
Valkonya egy kis zsáktelepülés a Zalai-dombságban, Nagykanizsától 20 km-re Ny- ÉNY írányban. Lankás domboldalakkal körülvett völgyben fekszik, festői környezetben. Az érintetlen környezet, a gyönyörű táj, az igazi falusi nyugalom egyre több turistát vonz. A települést érinti a dél-dunántúli kék túra útvonala.
Ez az ingatlan remek lehetőség azoknak akik a Zalai dombságban szeretnének megbújni a nagyváros zajától, de aktív kikapcsolódásra vágynak, hisz a közelben van Bázakerettye, Zalakaros, Letenye, Lenti a fürdőjeivel, a Balaton, valamint a Horvátország, Szlovénia is elérhető közelségben található. Továbbá, azok is megtalálják ebben az ingatlanban az élményt, akik csak kikapcsolódást, pihenést keresnek.
Jó befektetési lehetőség azok számára is, akik az inagtlan hasznosítására gondolnak, és a falusi turizmusban látják a lehetőséget.

Ár

Irányár 9,8 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda
Név Kárpáti Csaba
Telefon +36 30 959 2254, 06 93 314 Mutasd
Email info@ Mutasd