Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 114 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 250 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1986
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Terasz 15 m²
Nagykanizsa Északi városrészén, kellemesen napos, délkeleti tájolású, parkosított, kb 250 nm-es telekkel eladó, egy összesen 114 m2-es tetőtér beépítéses, 2 nappali + 3 hálószobás, cirkó gáz fűtéses, kitűnő állapotú lakóház. Az ingatlan az utcai forgalomtól távolabb, zárt udvarban található. A ház sajátossága, hogy egy mindösszesen 471 m2-es telken, 2 db önálló családi ház helyezkedik el, közös kapubejáróval. Az udvar és az épületekhez tartozó területek használatát, ügyvéd által készített használati megállapodás tartalmazza.
Az ingatlanba egy előtéren keresztül érkezünk meg, melyből balra nyílik egy tágas konyha, közvetlen kertkapcsolattal a déli tájolású részben fedett 15 m2-es teraszra. A közlekedőből szembe a wc, továbbá a kádas fürdőszoba található. Jobbra a nappaliba érünk, majd innen tovább a földszinti hálószobába jutunk. A klímázott tetőtér a nappaliból közelíthető meg, ahol előtérbe érünk fel, innen nyílik a két hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba és a gardrób.
Az udvarban van egy önálló 20 m2-es tároló, előtte egy 10 m2-es fedett terasszal, ahova a tulajdonosok egy grillteraszt terveztek. Gépkocsi parkolására az utcafronton kialakításra került parkolóhelyen van lehetőség.
A parkosított udvar teljesen zárt, egész szezonban pompázik a sok-sok virágtól. A gyepszőnyeg és a növények öntözése a közös kútból történik, kiépített, automata öntözőrendszeren keresztül.

Ár

Irányár 35,8 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda
Név Kárpáti Csaba
Telefon +36 30 959 2254, 06 93 314 Mutasd
Email info@ Mutasd
CSOK
igényelhető